Over ons

Panache Grenache & Humbeek Tegen Kanker

Panache Grenache, een groep sportieve en geëngageerde mensen, organiseert verschillende acties onder de noemer "Humbeek Tegen Kanker". We slaan met een team van mensen uit Humbeek en omstreken de handen in elkaar om mee de strijd aan te gaan tegen kanker. Dit doen we door het organiseren van enkele activiteiten en een eindejaarsverkoop.

Wat doen we met onze fondsen?

De fondsen die we ophalen via onze activiteiten, via giften en via sponsoring worden integraal overgemaakt aan Kom Op Tegen Kanker, en dit via inschrijvingen voor hun evenementen "De 1000km" (fietsen) en "De 100km-run" (lopen).

We hebben in 2018 15.000 EUR opgehaald om zo het wetenschappelijk onderzoek mee te financieren. In 2019 is onze ambitie een stuk groter en gaan we voor 30.000 EUR.

Deze gelden dienen als inschrijving voor de activiteiten van Kom Op Tegen Kanker, welke integraal het wetenschappelijk onderzoek ondersteunen.

Panache Grenache bij Taver Humbeek

Hoe kan jij helpen?

STEUNEN: Kom naar onze activiteiten, koop een ontbijt en kom supporteren voor onze loop- en fietsploegen.

STORTEN: Kies voor een storting met fiscale aftrekbaarheid via BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170176519. Meer info op onze website.

SPONSORING: Ben je bedrijfsleider of kan je via je werkgever zorgen voor een extra sponsor? Laat iets weten!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte via deze website of via Facebook en Instagram.

Of via de nieuwsbrief: meld je hier aan.

Je kan ons ook volgen op onze teampagina op de website van de 1000 km.

Panache Grenache - promotie Humbeek Tegen Kanker 2018