Panache Grenache stort 54.000 EUR aan Kom Op Tegen Kanker

maandag 10 mei 2021

Deze week steken we met z'n allen een tandje bij voor het kankeronderzoek. Met het evenement 'Iedereen 1000' wil Kom Op Tegen Kanker iedereen op de fiets krijgen om zo geld in te zamelen en patiënten een hart onder de riem te steken.

'Iedereen 1000' is een solidair en veilig alternatief voor de 1000km, die ook in dit tweede coronajaar helaas niet kan doorgaan. Panache Grenache had zich ingeschreven met maar liefst 8 fietsploegen. Hopelijk kan later dit jaar de 100km-run wél nog doorgaan, daar zullen we met 4 loopploegen aan de start staan.

Ondanks de vele maatregelen slaagden we er toch in om mensen en bedrijven te blijven overtuigen om onze vereniging en Kom Op Tegen Kanker te blijven ondersteunen. De gulle giften, de spontane sponsoring, de onovertroffen ontbijtactie en de paella à la Panache zorgden voor een aardige duit in het zakje. 

Wij zijn dan ook zeer blij en trots dat we dit jaar 54.000 euro kunnen overmaken aan Kom Op Tegen Kanker en zo opnieuw het wetenschappelijk onderzoek een duwtje in de rug kunnen geven. Dit is een prestatie van heel het team en van iedereen die ons jaar na jaar blijft steunen.

Daarom: een enorme DANKUWEL! 
We wensen jullie allemaal een mooie 'Iedereen 1000-week'.

Panache Grenache